News Flash:

Mititelu arunca bomba: "Mai am putin pana va scap de Sandu si Mitica"

30 Mai 2013
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
Mircea Sandu Adrian Mititelu si Dumitru Dragomir
Înalta Curte de Casatie si Justitie a dat o solutie în favoarea FRF, în dosarul în care Universitatea Craiova a contestat un articol din regulamentul federatiei, care obliga cluburile sa se adreseze Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a anuntat  forul de la Casa Fotbalului.
"Înalta Curte de Casatie si Justitie a decis în mod irevocabil ca prevederile regulamentare privind obligativitatea cluburilor de a se adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv sunt perfect legale. Modificînd hotarîrea instantei inferioare (Curtea de Apel Bucuresti), Înalta Curte a dat dreptate Federatiei Române de Fotbal si a respins cererea U Craiova de a declara nelegale prevederile din regulamentul FRF. În contextul acestei hotarîri judecatoresti, recursul clubului condus de domnul Mititelu la alta instanta decît Tribunalul de la Lausanne apare ca o încalcare flagranta a normelor în comun agreate de membrii Federatiei. Sanctiunea pentru aceasta încalcare este si ea expres stipulata în Statut - excluderea", se arata în comunicatul FRF.
Sentinta ICCJ dovedeste ca FRF a actionat întotdeauna legal, în conformitate cu prevederile regulamentelor si statutelor pe care toate cluburile afiliate au agreat sa le respecte, considera presedintele FRF, Mircea Sandu. "Deciziile definitive si irevocabile pe care începem sa le primim confirma faptul ca Adrian Mititelu a initiat actiuni juridice absurde împotriva FRF si a manipulat suporterii si opinia publica, pentru a încerca sa influenteze justitia. Asteptam cu încredere si hotarîrea din toamna a ÎCCJ cu privire la decizia de dezafiliere a clubului condus de Adrian Mititelu", a declarat Sandu.
Mititelu a raspuns la Radio GSP dupa comunicatul postat de FRF si sustine ca informatia este falsa:  "Instanta va motiva sentinta saptamîna viitoare. Va spune ca este legala, dar nu obligatorie, nu poate interzice accesul la justitia nationala. Ma mut în munti daca nu e asta decizia, nu mai dau nici un interviu presei. Cînd am citit comunicatul nu mi-a venit sa cred ca citesc astfel de aberatii. Daca vedeti comunicatul FRF, observati ca acolo sunt parerile lui Mircea Sandu, au scos nuantele dorite de ei pentru a influenta Adunarea Generala de sambata. Saptamana viitoare Sandu si Dragomir vor avea o cumpana mare de tot. Mai am putin pana va scap de cei doi. V-am spus ca va scap, o s-o fac".
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

frf universitatea craiova mircea sandu adrian mititelu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020165 (s)