O reclamă de Crăciun a serviciilor poștale din Norvegia a devenit virală după ce a prezentat povestea de dragoste dintre Moș Crăciun și Harry, un bărbat căsătorit cu o femeie, împreună cu care are o fiică. Reclama a fost întâmpinată cu laude și emoție de oamenii din toată lumea.

Moș Crăciun se îndrăgostește de un bărbat

Videoclipul îl înfățișează pe Moș Crăciun care, în ajunul Crăciunului, își vizitează iubitul, pe Harry. Timpul pe care îl petrec împreună este mereu prea scurt, iar Harry îi trimite lui Moș Crăciun o scrisoare în care îi mărturisește că „tot ceea ce vreau de Crăciun ești tu”.

Intitulat „When Harry met Santa”, o referință la comedia romantică din 1989 „When Harry met Sally”, reclama marchează 50 de ani de când Norvegia a dezincriminat homosexualitatea, iar fanii din toată lumea au fost impresionați până la lacrimi.

Un fan a scris pe Twitter: „Este reclama mea favorită și, da, de când am văzut-o, nu mă pot opri din plâns. Te iubesc, Norvegia.”

Clipul se termină cu cei doi bărbați sărutându-se, urmați de mesajul: „În 2022, Norvegia marchează 50 de ani de când oricine poate să iubească pe cine dorește. Crăciun Fericit și La Mulți Ani! De la: Toți. Către: Toți.” 

 

coral