Monica Anghel a suferit o schimbare fizica radicala, cu multa vointa, dieta si sport, vedeta a reusit sa slabeasca aproximativ 30 de kilograme. Daca despre cariera ei vorbeste orice, oricand, viata personala a dorit mereu sa o tina privata. Dupa noua ani de casnicie, Monica Anghel a vorbit despre relatia cu sotul ei.

Marian Caraivan, cel care ii este alaturi artistei de zece ani, a fost de acord si a sustinut-o sa slabeasca, insa cand a vazut cat de departe merge cu treaba asta, a inceput sa se “panicheze”. “Sigur, la inceput a fost de acord ca trebuie sa slabesc, s-a bucurat ca am vointa, dupa care au inceput mici gelozii. (rade) Ma rog, pana s-a enervat o prietena de-a noastra si i-a spus: „Ai innebunit? Tu crezi ca Monica avea nevoie sa slabeasca pentru a gasi pe cineva, la cat e ea de misto si la cat de misto a fost mereu? „Pai si atunci de ce a vrut sa slabeasca?, intreaba el. „Pentru ca s-a operat pe coloana, de aiaaa!”, a marturisit Monica Anghel pentru Viva.ro.

Vedeta si sotul sau au impreuna un baietel de 9 ani, Aviv. ‘Acum a devenit foarte emotiv in prezenta femeilor SLABE si frumoase. Prietena mea Ionela e viitoarea lui sotie, sa ne-ntelegem. Mi-a zis ca, atunci cand voi fi la fel de slaba ca Ionela, o sa ma iubeasca si pe mine mai mult. E foarte haios, e pus pe sotii tot timpul, abia asteapta sa radem impreuna, e vesel ca mine. Umorul e esential’, a declarat Monica despre baietelul ei, pentru aceeasi sursa.

A slabit 30 de kilograme, dar a ramas cu o mare problema

Monica Anghel a reusit sa topeasca 30 d ekilograme cu sport si dieta, insa dupa o transformare atat de uriasa exista si reversul medaliei: excesul de piele. Pentru asta medicii au insa o solutie.

Ajunsa acum la greutatea de putin peste 60 de kilograme, iata ca Monica Anghel a simtit  transformarea totala din toate punctele de vedere, iar la nivelul fetei este vizibil procesul, intrucat tenul si-a pierdut din fermitate. Exista insa solutii si la acest capitol, iar medicii esteticieni recomanda cateva proceduri esentiale.

”Dupa o slabire brusca sau lenta, majoritatea persoanelor se confrunta cu ceea ce numim in termeni populari ”lasarea pielii”. Este un lucru normal, iar in urma unui consult de specialitate, in functie de fiecare persoana, medicul estetician stabileste anumite proceduri personalizate. Liftingul facial care se realizeaza cu ajutorul bisturiului sau cu al firelor bioresorbabile este o solutie pentru a intinde pielea de pe fata, pentru a scapa de barbia dubla. La nivelul ochilor, pentru a indeparta excesul de piele de pe pleoape, dar si cearcanele profunde, este recomandata blefaroplastia superioara si cea inferioara”, a declarat medicul estetician Andrei Gregorian pentru Click!.

coral