Stabilirea definitiva a Irinei, fata Monicai Gabor si a lui Irinel Columbeanu, a fost o dezbatere ce s-a intins pe multi ani. Acum, fostul model a reusit sa isi ia copilul de la afacerist. Ce s-a intamplat intre cei doi?

Monica Gabor a reusit sa isi ia fetita de la Irinel Columbeanu

La opt ani de cand Monica Gabor a inceput judecata pentru custodia Irinei, micuta, in varsta de 12 ani, este din nou langa mama ei. Momentan, este vorba doar despre o scurta vacanta, dar ramane de vazut daca isi va continua studiile peste Ocean, acolo unde fostul model si-a refacut viata alaturi de ,,Mr. Pink". De altfel, pare ca vizita ii prieste fetitei. Pentru ca este conectata mai tot timpul la tehnologie, nu a scapat niciun moment din vacanta pentru a se fotografia si a pune imaginile pe diferite retele de socializare.

Din poze, Irina este foarte zambitoare si pare extrem de relaxata si fericita ca se afla din nou langa mama ei. Nu se stie daca fata se afla de anul trecut in grija mamei sale, dar cert este ca acum este in vacanta la peste 10.000 de kilometri distanta de Romania si se bucura de oportunitatile de peste Ocean, dar mai ales de prezenta Monicai. Irinuca a invatat sa faca prajituri, se joaca cu Antony, baiatul actualului partener al vedetei, si se pozeaza des alaturi de patrupedul familiei.

Ceea ce intareste zvonul ca Irina ar fi in grija mamei de anul trecut este faptul ca pana acum Irinel Columbeanu obisnuia sa vina insotit de ea la evenimente. Insa, de anul precedent, afaceristul a fost surprins numai in prezenta iubitei lui, Oana Cojocaru, sau chiar singur.  De altfel, un alt indiciu este reprezentat de mesajele colegilor fetei de la Scoala Franceza din Bucuresti. Copiii i-au transmis pe retelele de socializare ca isi doresc sa o revada.

coral