Cunoscutul restaurant/terasă Motel Gilău, din Gilău, se laudă că respectă cu strictețe regulile de distanțare socială și nu mai permite clienților să își facă rezervări. Cel puțin așa pare, pentru că în realitate lucrurile nu stau tocmai așa.

Un clujean care a dorit să viziteze în weekend locația a avut neplăcuta surpriză de a observa că, de fapt, nu se fac rezervări pentru oamenii de rând, cele mai bune mese fiind rezervate pentru apropiații și prietenii angajaților de la restaurant.

"Am sunat de joi pentru a face o rezervare pentru două persoane pentru ziua de sâmbătă, iar la numărul de telefon de pe site am fost informat că acest lucru nu mai este posibil. Mi s-a spus că, din cauza situației actuale, nu se mai iau rezervări și că cel mai bine ar fi să mă duc direct acolo și să primesc o masă pe loc. Zis și facut. Când am ajuns sâmbătă la locație, după ce mi-am lăsat numele și numărul de telefon, mi s-a spuns că mă pot pune la orice masă doresc, dar după ce m-am pus la masa respectivă am fost ridicat de la masă pe motiv că este rezervată.

Când am întrebat cum este posibil să fie rezervată, în condițiile în care nu se mai iau rezervări, chelnerii mi-au explicat că, de fapt, sunt rezervări de la fața locului. Abstract, m-a gândit, dar apoi m-am conformat, doar ca apoi să văd aceeași masă rămasă goală timp de mai bine de o oră, semn clar că aștepta pe cineva care nu era la fața locului", ne-a povestit clujeanul.

 

coral