S-a aflat motivul pentru care Alex Bodi a agresat-o pe sotia lui, Bianca Dragusanu! Potrivit unor surse sigure, extravagantul afacerist s-a infuriat dupa ce a descoperit ceva in telefonul frumoasei vedete. Scandalul acesta are loc la doar o luna de cand ei au mers in fata ofiterului de la Starea Civila si s-au casatorit. Fosta prezentatoare are o fetita cu fostul sot, Victor Slav, iar actualul ei partener este tatic de doua fete, pe care le are din relatii diferite.

Motivul pentru care Alex Bodi a agresat-o pe Bianca Dragusanu! Ce i-a gasit in telefon
Bianca Dragusanu si sotul ei au inceput sa se certe puternic dupa ce afaceristul ar fi prins-o “in fapt”, au dezvaluit  unele surse. Vedeta ar fi purtat o discutie cu o persoana pe WhatsApp, iar partenerul sau ar fi vazut schimbul de replici si i-a cerut explicatii. Discutiile aprinse dintre cei doi au degenerat, iar de la tonul ridicat pana la un moment violent n-a mai fost decat un pas. Enervat din cale afara, musculosul ar fi fortat-o pe sotia lui sa paraseasca localul. “Pleaca acasa! Vin si eum sa-mi iau hainele!”, a urlat Alex Bodi catre sotia sa.

Bianca Dragusanu a fost casatorita cu Victor Slav, dar au divortat in 2014

Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectorului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, au divortat.

Ulterior, Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Vedeta i-a daruit o fiica prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Dragusanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevarate capodopere vestimentare. La sfarsitul lunii iulie 2018, vedeta si-a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau langa mine”. La acel moment, ea a fost inlocuita cu Andreea Mantea.

In prezent, fosta prezentatoare se afla la al doilea mariaj. Bianca Dragusanu s-a casatorit civil cu afaceristul extravagant pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizata in mare secret – parintii vedetei nu stiau nimic despre planurile sale.

coral