În fiecare zi sunt vizate câteva străzi, iar fiecare firmă de ocupă de sectorul care îi aparține.

Cât de bine sunt spălate străzile din Cluj?

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu, însă, atrage atenția asupra faptului că spălarea străzilor nu se face în cele mai bune condiții, iar cei care se ocupă de asta nu o fac cum trebuie și nici nu poartă mască de protecție.

„În ditamai Mănășturul, pe artera principală, un junghi de mașină de la Rosal condusă de un domn confuz, coordonat de pe trotuar de un alt angajat și mai derutat se mișcă haotic printre mașini. Tânărul care mânuiește instrumentul de întins praful mai la vale este secondat de un domn în vârstă care încearcă să îl ferească de mașinile care curg pe lângă râul de jeg care acum are spume… La un moment dat, domnul "experimentat" îi smulge furtunul din mâinile tânărului pentru a-i oferi o mică lecție despre cum ar trebui întins praful mai lesne… Priviți și voi”, a scris pe Facebook într-o postare Emanuel Ungureanu, candidat la Primăria Cluj-Napoca.

Ungureanu acuză lipsa de curățenie a Clujului

„Cam atât despre curățenia anti-COVID de la Cluj-Napoca care o să ne coste mult, mai ales în ceea ce privește sănătatea. Dacă intrați însă pe pagina primarului orașului Cluj-Napoca, acolo veți vedea alte imagini despre cum arată curățenia pe străzile și trotuarele orașului, acolo suntem primii, cei mai tari, cei mai… Putem mai mult și mai bine la Cluj-Napoca sau ne putem îmbăta în continuare cu apa rece și murdară din Someșul poluat de comuna condusă de primarul penelist Șulea, proaspăt vopsit în ecologist… După zeci de zile de carantină orașul ar fi trebuit să fie lună și bec! Dragi clujeni, vă mulțumiți cu puțin, primiți puțin!”, a concluzionat Ungureanu.

 

Sursa: monitorulcj.ro

coral