Celebra Nadine a vorbit de curând despre copilăria sa. Vedeta a ajuns în orfelinat imediat după ce și-a pierdut mama. Aceasta își aduce aminte cu groază despre acea perioadă cu atât mai mult cu cât nici la școală nu a dus o viață mai ușoară fiind respinsă de ceilalți copii.

Când a crescut, frumoasa Nadine a avut parte de alte experiențe traumatizante. În urmă cu mai mulți ani, aceasta îl acuza pe actorul Claudiu Bleont că ar fi agresat-o.

Ce spune Nadine despre copilăria sa

La o vârstă fragedă, Nadine a reușit să cunoască celebritatea imediat după ce a câștigat emisiunea “Școala vedetelor”. Cu toate acestea copilăria mulatrei a fost una extrem de grea. La doar doi ani Nadine a fost părăsită de tatăl ei, iar cu puțin timp înainte să înceapă școala mama acesteia s-a stins din viață.

În aceste condiții, a ajuns la orfelinat, unde a avut parte doar de greutăți.

“Îmi amintesc că aveam 6 ani și atunci am intrat la orfelinat și am stat acolo câțiva ani. M-am simțit abandonată și am simțit un gol imens care nu se va umple. Simțeam că e o chestiune de timp, asta îmi dădea un confort în toată mizeria aia. Ne băteam foarte mult, pe săpun, pe lenjerii, pe mâncare. Am devenit o bătăușă, am prins gustul, dar ăsta e nivelul la care ajungi acolo. Dacă nu vedeam sânge, nu mă opream. La școală eram izolați pentru că eram ăia de la casa de copii: aveam râie, păduchi, miroseam urât”, a declarat Nadine, potrivit elle.ro.

Nadine a spus de ce a murit mama ei

Nadine a mărturisit că bunica a fost cea care a dus-o la casa de copii, după ce ființa care i-a dat viață a murit în urma unui chiuretaj.

“Tatăl meu era african şi mama româncă. Pe vremea lui Ceauşescu nu se puteau căsători, era un fel de concubinaj al comunismului. El a plecat în ţara lui, iar ea a rămas cu noi, doi copii negri şi fratele meu alb. Mama a murit tot din cauza sistemului, la un chiuretaj. Bunica a luat decizia de a ne duce la casa de copii. Pe fiecare ne-a dus în altă casă de copii din cauza vârstei. Cel mai traumatizant a fost în prima zi, când mi-au luat hainele de pe mine şi mi-au dat hainele căminului. Am simţit o cumplită umilinţă, furie, nesiguranţă”, povestea Nadine, în urmă cu ceva timp.

Nadine a recunoscut că s-a gândit de mai multe ori să renunţe la viaţă

Nadine Voindrouh a dezvăluit faptul că au fost mai multe momente în viaţa ei în care s-a gândit că nu mai are pentru ce să trăiască. Ana Voindrouh, sora lui Nadine, a murit pe 23 iunie 2008, după ce s-a aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia.

„Era un subiect delicat, acum înțeleg că a fost o situație de viață care mi-a aparținut tangențial. Am fost martorul vieții ei și i-am internalizat destinul. De aceea nu puteam vorbi pe această temă. Omul care am fost a colapsat atunci. Sistemul mi-a fost copleșit și am cedat. M-am dus imediat la psiholog, pentru că nu puteam metaboliza acea realitate.” coral