Nou sezon la ProTV, incepand cu 29 ianuarie! Este vorba de reality-show-ul ”Ferma”, prezentat de Mihaela Radulescu,  alaturi de Cristian Bozgan. Emisiunea are un nou format, evident, reguli noi, iar cei 18 concurenti au de respectat un program ca la armata. Lipseste, insa, simpaticul nea Rata! Un adevarat zbir an sezoanele precedente.

Nea Rata ne-a introdus in atmosfera “Fermei” inca de la primul sezon, cel filmat in 2015, la Cocani, judetul Dambovita, prezentatoare fiind Iulia Vantur. Tot in aceasta formula a avut loc si sezonul al doilea, din Cipru, castigat de Paul Ipate. In sezonul al treilea ne-am luat “la revedere” de la Iulia Vantur, blondina fiind inlocuita cu Monica Barladeanu. Nea Rata a ramas insa in organigrama.

Anul acesta, insa, pe micul ecran nu a mai aparut nea Rata! Ce face acum cel care timp de trei sezoane ne-a incantat, iar pe participantii la concurs i-a bombardat cu multe ordine? Ei bine, isi vede de agricultura si de familie! Si totusi, este mahnit!

Dar vacanta petrecuta recent in Iuerusalim si Iordania i-a mai limpezit gandurile, asa ca s-a intors cu forte proaspete la treburile lui din ferma proprie. „Am de reparat doua tractoare, aici nu prea a plouat. Am fost la Mormantul Sfant sa ma rog. O viata are omul, am fost in vacanta sa ma bucur si eu de viata. M-am uitat la noul format al emisiunii «Ferma», de la Pro TV, insa nu as vrea sa comentez. Acum nu mai e vorba de o ferma si nu ma bag in polemici. Daca au vrut sa schimbe formatul, eu ce sa fac? Nu ma reprezinta, nu sunt om de show si de televiziune. Dar roata se intoarce, Dumnezeu judeca, nu eu, poate voi reveni cu ceva nou. Deocamdata ma ocup cu afacerile, cu ferma mea, cu agricultura”, a declarat nea Rata, pentru Click!

coral