Nelson Mondialu a fost jefuit și bătut cu bestialitate de trei bărbați. El a postat în urmă cu câteva ore un vlog, pe canalul său de YouTube, în care apare bandajat. El face acuzații grave și spune că a stat toată noaptea trecută la urgențe. 

Tatăl lui Livian susține că a primit lovituri puternice în față. El roagă autoritățile sa-i prindă pe agresori. „Am fost abuzat..Nu pot să vorbesc. Mi-a dat cu piciorul în gură. M-o prins așa de pe voleu. Poc. Mi-a rupt dinții. Nu mai pot să mănânc. M-o bătut. Doamne, te rog frumos ajută Poliția Română să-i bage pe aia la pușcărie”, spune Nelson Mondialu, pe vlog.

Bărbatul spune că a fost jefuit de bunurile pe care le avea la el în acel moment. Atât de rău a fost lovit, încât și-a petrecut noaptea la spital. Ajuns acasă, Nelson a dat drumul la cameră și a povestit calvarul prin care a trecut. El abia reușește să vorbească, după ce tâlharii i-au spart dinții. „Mi-o furat inele și verigheta. Am fost la urgență azi dimineață”, spune el. 

Bărbatul a povestit că a fost bătut de trei bărbați seara trecută. El spune că a ajuns incoștient la spital. „M-au dat așa mulți și m-au speriat. A plecat conașa să-mi scoată analizele, că am și două coaste fracturate. Să știți că nu mă las până nu îi bag în pușcărie. Trei inși au sărit pe mine. Nu știu ce mi-au făcut medicii, că am fost inconștient”, povestește tatăl lui Livian. 

Nelson Mondialu a fost atacat mișelește, pe la spate. El spune că unul dintre tâlhari i-a distras atenția, în timp ce altul l-a lovit puternic cu o lopată peste față. „Nu imi era frică de ei, dar au venit de la spate. Unul o venit, m-a bătut pe umăr și mi-a spus „Domnu?” și celălalt mi-a dat cu lopata în cap. Am urmele de la cuiele din lopată. Apoi altul mi-a dat cu cotul la tâmplă. A vrut să mă omoare, dar am avut succes. N-am apucat să dau nici măcar una înapoi”, spune el.

coral