Interlopul clujean Nelson Mondialu nu are fonduri suficiente pentru a construi casa pe care și-o dorește în Churila, așa că a început să ceară donații de la fani. Nelson Mondialu a cumpărat o casă veche în Ciurila și a construit acolo o casă nouă. De la începutul lucrării, Mondialu le-a cerut fanilor săi bani și a anunțat că dacă nu va primi ajutor, va vinde totul.

Acesta postat un mesaj pe Facebook în care cere bani pentru geamuri și țigle. El și-a lăsat și conturile unde să fie virați banii. "Nelson Mondialu' Fenomen  – DOMNE AJUTA SI AICI LOC PENTRU CUTIA MILEI  FELICITARI PENTRU CIRIPURI SI GEAMURI TERMOPAN AICI  MULTUMIM. – Revolut: Numele: Pop Nelson Simone. – IBAN EURO: LT423 250 0593 9147 8152 – BIC SWIFT: REVOLT21 – IBAN LEI: RO93 BREL 0005 5046 5699 010", a postat acesta. 

Nelson s-a ales cu zeci de comentarii negative, în care este acuzat că a ajuns un cerșetor. ”Ce oameni sunteți voi cei care le dați bani la trântori ăștia manglitori. Aveți prea mult, oameni buni! Munciți să-l țineți pe trântor? Nu vedeți cum își bate joc de oameni?”, ”A apărut o nouă specie de interlop…. interlopul cerșetor!”, "Pune osul la treaba nu sta numai pe Tik toc". 

coral