O nouă provocare periculoasă a apărut pe Tik-Tok, ”Îngerul morții”, și care face victime în rândul adolescenților. Doi tineri și-au pierut viața în urma unui gest nebunesc.

Continuă provocările periculoase de pe Tik-Tok, în plasa cărora cad foarte mulți tineri. ”Îngerul morții” este cel mai nou ”joc” apărut pe rețeaua de socializare, iar doi adolescenți din Indonezia și-au pierdut viața după ce au făcut un gest inconștient.

”Îngerul morții” de pe Tik-Tok i-a îndemnat pe cei doi tineri să se arunce în fața unui camion

Mai exact, cei doi băieți s-au aruncat în fața unui camion, așa cum presupune ”Îngerul morții”, și au fost grav răniți în zona capului. Lovitura a fost una atât  de puternică, încât nu au mai rezistat durerii și au pierit, potrivit sportskeeda.com

Grav este că adolescenții erau însoțiți de alți 14 copii, toții alegându-se cu leziuni. Momentul a fost surprins de camerele de luat vederi din zonă și a devenit viral în online. Prin el autoritățile indoneze doresc să tragă un semnal de alarmă, arată fanatik.ro

De altfel provocarea ”Îngerul morții” ar fi mai veche, dar a câștigat popularitate în 2021, când un copil de 13 ani a pierit, după ce a intrat în joc alături de alți opt adolescenți, care la rândul lor au fost răniți grav.

 

 

coral