Turdeanul Chiorean Mircea Adrian, poreclit "Teroristul", a fost condamnat de către magistrații judecătoriei Turda la pedeapsa de 11 luni de închisoare pentru săvârșirea unui concurs de infracțiuni. În concret, Chiorean Mircea a fost trimis în judecată sub acuzația de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce l-ar fi lovit pe numitul Michi Vasile, care nu s-a constituit parte civilă.

Pe lângă condamnare, instanța a stabilit ca numitul Chiorean Mircea Adrian să nu se apropie la o distanță mai mică de 70 de metri de Michi Vasile, persoana vătămată.

Codul interlopilor interzice așa ceva

Potrivit surselor BZC, gestul persoanei vătămate de a face plângere penală și a cere în continuare tragerea la răspundere penală a agresorului pentru o simplă lovire, nu este văzut bine în lumea interlopă din Turda, în condițiile în care ambele părți sunt conoscuți ai mediului interlop.

În concret, conform surselor mai sus arătate, gestul numitului Michi Vasile de a face plângere penală și a merge mai departe cu procesul, în condițiile în care împăcarea ar fi înlăturat răspunderea penală, este o dovadă clară că persoana vătămată și-ar fi dorit obșinerea unei noi condamnări, în condițiile în care inculpatul se afla în stare de recidivă.

Nici persoana vătămată nu este tocmai ușă de biserică

Michi Vasile, persoana vătămată din dosar, nu este nici ea necunoscută organelor de anchetă, fiind în trecut. În anul 2016,magistrații Tribunalului Cluj l-au condamnat pe turdeanul Michi Vasile la doi ani și 6 luni de închisoare, pentru trafic internațional de droguri, după ce  a fost prins în flagrant, cu 479 grame de cannabis, drogurile fiind transmise din Spania, mascate într-un pachet care conținea o boxă.

 

coral