Cunoscutul artist popular Nicolae Botgros, care a contractat noul coronavirus, a fost internat la reanimare, fiind în stare gravă. Potrivit autorităților medicale, rapsodul a suferit anumite complicații. Cu toate acestea, starea lui Nicolae Botgros este stabilă momentan.

În urmă cu trei zile, Nicolae Botgros ajungea, în stare gravă, la Institutul de Medicină de Urgență din Chișinău. Cunoscutul artist fusese depistat infectat cu noul coronavirus. Starea lui nu s-a ameliorat, din păcate, iar maestrul a ajuns acum la reanimare.

Nicolae Botgros, internat la reanimare

Artistul popular Nicolae Botgros se află internat de urgență într-un spital din Chișinău, după ce a fost depistat pozitiv la SARS-CoV-2. Nicolae Botgros a suferit unele complicații și a ajuns în stare gravă pe mâna medicilor. Potrivit publika.md, starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros continuă să fie gravă.

Purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină de Urgență, Dorina Arseni, a mărturisit că pentru viața artistului luptă cei mai buni medici din Republica Moldova. Totodată, Nicolae Botgros a suferit anumite complicații astfel că a ajuns la reanimare.

Informația a fost confirmată chiar de fiul violonistului, Corneliu Botgros. Acesta a declarat că tatăl său a fost stabilizat, însă starea lui este în continuare gravă. Fiul maestrului a mai precizat că mai multe persoane din orchestră au fost testate pozitiv. Acesta a mai adăugat că mai multe detalii nu ştie pentru că ei sunt izolaţi în spital, fără telefoane. Iar despre starea lor află doar de la şeful secţiei unde sunt internaţi.

coral