Misiune dificilă pentru un poliţist din Vaslui care a fost nevoit să se apere de agresiunea a două femei. Incidentul a avut loc în Murgeni şi se pare că omul legii a fost bătut, cu poșetele, de două femei.

Conform jurnaliştilor locali, două femei au început să jignească şi să agreseze doi poliţişti care se aflau într-o misiune.

Un poliţist din Vaslui a fost bătut, cu poșetele, de două femei

Incidentul a avut loc în localitatea Murgeni din Vaslui iar protagonistul principal este un poliţist care a fost bătut de două femei. Incidentul s-a produs în momentul în care un echipaj al Poliţiei a oprit, cu greu, în trafic o maşină în care se aflau trei persoane de etnie rromă. La volanul autoturismului se afla un bărbat iar acesta era însoţit de soţia lui şi incă o femeie.

Agresiunea a avut loc în momentul în care poliţiştii i-au cerut actele maşinii bărbatului. Unul dintre oamenii legii a constatat faptul că actele cu pricina nu sunt în regulă şi a trecut la sancţiuni, moment în care cele două femei au coborât din mașină şi au început să îl atace, cu gentile, pe poliţist.

Oamenii legii au trecut şi ei la acţiune şi au dat cu spray cu piper către femeile care au început să fugă. Totuşi, spre nenorocul oamenilor legii, femeile au fugit doar câţiva metri, luând în mâini pietre şi aruncând înspre ei şi înspre maşina de poliţie. Autoturismul a fost avariat.

coral