Procurorii au demarat o anchetă în cazul tânărului care a căzut de la etajul patru al unui bloc de pe strada Taberei, din cartierul Mănăștur. Un apropiat al tânărului, care vorbea cu el la telefon înainte de incident, ne-a relatat că nu crede că Alin F. a căzut de la etaj, ci că a fost împins. 

Martorul telefonic ne-a relatat că este dispus să discute cu Poliția Cluj despre cele petrecute. El lucrează în Germania, în producție media, și îl știa pe Alin din 2000.

”L-am ajutat mult! Luni, m-a sunat marți, în jurul orei 17:30. Când m-a sunat era fericit că a fost la București, la comisia pentru persoane cu handicap și a primit o veste bună. Alin suferea de o întârziere, dar se putea întreține și muncea. 

Când am vorbit la telefon, la un moment dat, în apartament au intrat doi bărbați și o femeie. Erau foarte agresivi. Prietenul meu a lăsat telefonul pe masă și eu am auzit tot ce s-a discutat. El m-a sunat de pe Facebook și eu am ascultat 20 de minute, până când s-a întrerupt”, ne-a spus martorul.

Acesta a spus că încearcă să dea de cineva de la Poliție pentru a relatat ceea ce s-a întâmplat. ”Prietenul meu Alin striga ”Ajutor! Poliția! Sunt jefuit”. Pe unul dintre cei care a fost în apartament cred că îl cunosc. Este unul Călin și a fost acuzat de pedofilie. Alin părea că este strâns de gât, pentru că abia vorbea. După ce am ascultat 20 de minute s-a întrerupt, iar apoi am aflat că a căzut de la etaj. Eu nu cred asta!”, a mai relatat martorul telefonic. Acesta a spus că vecinii din bloc sunt în special persoane rău famate și că este posibil să ascundă adevărul în privința celor petrecute luni după-amiaza.

Alin Felecan a lucrat și în Germania, la o firmă care asigura curățenia în trenuri. Acesta câștiga 3000 de euro, dar a fost nevoit să revină în țară în luna august pentru că s-a îmbolnăvit ca urmare a unui contact sexual neprotejat. 

Martorul telefonic a spus că îl știe pe Alin din 2000, dar că niciodată nu a avut gânduri sinucigașe. 

coral