Primăria Cluj-Napoca are în vedere implementarea de noi linii pentru transportul în comun, care să conecteze atât cartierele clasice, cât și noile zone rezidențiale din oraș. 

"Eu i-am cerut domnului Neag să-mi prezinte, până la 1 iulie 2019, noile linii pe care dorește să le introducă în oraș, bazate pe solicitările cetățenilor.

Avem două obiective pe transportul public, primul este creșterea calității și apoi să nu scădem nimic din ceea ce avem ca frecvență și să creem linii noi, să conectăm cartiere (de exemplu, Grigorescu cu Gheorgheni, Gară-Gruia), în ordinea exactă a numărului de cetățeni care utilizează aceste linii și care au potențial de folos. Ei acuma fac măsurătorilor în teren.

Vrem să cuprindem și noile extensii ale Clujului, noile cartiere care au apărut. Nu poți să-i încurajezi pe oameni să folosească transportul în comun dacă mașina vine o dată la 45 de minute sau nu vine deloc. În toamnă vrem să implementăm noile măsuri", a declarat edilul Clujului, Emil Boc, la un post de radio local. 

coral