Ruby are o relatie de sase ani cu Robert, in lucrurile nu sunt deloc roz intre ei, ba din contra, se cearta foarte des si se despart daca asa simt. Artista si iubitul ei recunosc faptul ca amandoi sunt foarte incapatanati, iar acest lucru le afecteaza de multe ori relatia, insa reusesc de fiecare data sa treaca peste orice cearta.

„Astia puteam fi noi. Suntem mai prosti decat altii. O amenintare subtila, iti bag suruburile pe gat, ceva finut, de duminca dupa amiaza. Suntem varsatori amandoi, incapatanati amandoi. Tocmai pentru ca ne cunosteam latura asta am avut emotii pentru participarea noastra la „Asia Express’. Nu ne-am batut, nu ne-am scos ochii. Ne-am despartit de vreo 2 ori, ne-am despartit inainte de Asia de multe ori, s-a dus si acasa, dupa iar s-a intors, dupa a venit si am plecat eu. Noi ne despartim categoric, noi nu ne jucam.

 Cand ne despartim e gata, capat. Stii care e treaba? Pana sa-si ia talpasita unul dintre noi, unul se razgandeste. El pleaca mai des, eu sunt cu mamaia, cu pisici. El are unde sa se duca, eu stau cu chirie. In 2-3 zile poate sa lase fete insarcinate! Nu poate lasa pe nimeni, sunt linistita!’, a spus Ruby, cu zambetul pe buze.

„Nu puteam fi, nu puteam fi niciodata, taci in p*** mea te rog frumos. Te rog frumos taci din gura. Astia suntem cu adevarat si suntem prosti, facem chestia asta mai mult decat altii. De 6 ani suntem asa, in fiecare moment. Asa suntem din prima zi, suntem amandoi incapatanati. Am plecat de acasa…”a intervenit si iubitul ei, Robert, amuzat de reactiile lui Ruby.

Ruby s-a sarutat cu o femeie, de fata cu iubitul ei, Robert

Probele din timpul competitiei “Asia Express – Drumul Elefantului” sunt din ce in ce mai grele, iar concurentii au acumulat multa oboseala si stres. In cadrul editiei difuzata seara trecuta la Antena 1, participantii au avut de indeplinit mai multe misiuni ca sa scape de eliminare. Una dintre aceasta a fost reprezentata de faptul ca perechile ramase in concurs au fost nevoite sa faca rost de 10 nuci de cocos pentru a ajunge la urmatoarea misiune. Desigur, acest lucru trebuiau sa-l faca fara nicun ban.

Ruby a apelat la ajutorul unui barbat, pe care l-a rugat sa plateasca nucile de cocos vanzatoarei. Acesta a fost de acord, insa i-a pus o conditie: frumoasa cantareata trebuia sa sarute o femeie. Dupa ce s-a vazut cu fructele exotice in cos, Ruby si-a tinut promisiunea: a sarutat-o pe fata pe care i-o aratase barbatul care i-a platit nucile de cocos, cu doar cateva minute inainte.

Iubitul lui Ruby a fost uimit de gestul ei; de altfel, Robert a spus ca nu s-a asteptat nicio clipa ca artista sa sarute o femeie. Carismatica vedeta a marturisit ulterior ca “si-a evaluat terenul”, semn ca a analizat-o pe tanara inainte sa fie de acord cu conditia pusa de barbatul care i-a platit nucile de cocos. “Nu m-am gandit nicio secunda ca o sa faca asta”, a reactionat Robert, iubitul cantaretei. “Eu mi-am evaluat un pic terenul…am vazut-o”, a marturisit Ruby in cadrul emisiunii “Asia Express” 2019.

coral