Câteva prietene din SUA, care au decis să petreacă o vacanță în Mykonos, au avut parte de o surpriză neplăcută la o restaurant de fițe de pe insulă. Pentru un platou cu calamari, un platou de paste cu homar, salată și pâine, acestea au avut de plătit peste 1600 de dolari. În plus, o sticlă de șampanie a cotat mai mult de 200 de dolari.

În momentul în care au spus că nota de plată li se pare incredibil de mare, femeile au fost înconjurate de staff-ul restaurantului, ceea ce le-a speriat pe acestea. Una dintre ele a povestit pățania din prima seară petrecută în Mykonos, ceea ce le-a stricat cu totul vacanța.

"Toți bărbații din restaurant s-au ridicat și au venit în jurul nostru. Erau cel puțin cinci, a fost o situație înfricoșătoare. Eram șase femei înconjurate de cinci bărbați îmbrăcați în negru", a povestit Cheryl, una dintre femeile din grup, pentru Daily Mail, despre momentul în care au cerut explicații despre nota de plată astronomică. Mai mult, aceasta spune că mâncarea comandată și gustul ei nu justifică în niciun fel prețul și că ospătarii le-au adus porții imense, deși au precizat că nu le este foame și că vor doar să guste din câteva preparate, totul pentru a le umfla nota.

Nu este prima persoană care face o astfel de plângere. Tot cei de la tabloidul britanic au stat de vorbă cu o altă femeie care a vizitat insula grecească alături de fiica ei. Cele două au ajuns la același restaurant de pe plajă și au trebuit să plătească peste 600 de dolari pentru două cocktailuri și două picioare de crab. Acestea a făcut chiar plângere la poliție și au apelat și la avocații lor, spunând că, pe lângă prețurile extrem de piperate practicate în local, și felul în care ospătarii atrag clienții este unul incorect.

coral