Update:  La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, în afara localității Bologa. Din primele date s-a constatat faptul că un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară, la km 537+60m., într-un viraj la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă din sens opus de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma evenimenului, pentru mai multe investigații de specialitate, bărbatul de 57 de și o femeie de 51 de ani au fost transportați la o unitate medicală. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. Traficul rutier se desfășoară pe un sens, alternativ.

Știre inițială: Un nou accidetn de circulație, soldat cu victime, a avut loc în localitatea clujeană Bologa.

În aceste momente polițiștii intervin la un eveniment rutier produs pe DN1 E60, în afara localității Bologa, în care au fost raportate 3 victime. Din primele date, coliziunea s-ar fi produs între 2 autovehicule care se deplasau din sensuri opuse, la km 537.

Momentan traficul este blocat

Revenim cu detalii

coral