Bianca Dragusanu este istorie pentru Victor Slav, caci se pare ca prezentatorul de la Kanal D a dat-o uitarii si s-a orientat catre o blondina misterioasa, alaturi de care isi petrece…izolarea!

Au apus vremurile in care Victor Slav isi indepta atentia numai catre Bianca Dragusanu, caci acum, fostul baiat de la meteo se pare ca se bucura din plin de viata, chiar daca traim vremuri destul de grele. Asa se face ca Victor Slav a iesit la cumparaturi, in plina pandemie, cum procedeaza orice cetatean responsabil care are nevoie de provizii, informeaza click.ro.

Detaliul care a atras atentia tuturor este faptul ca Victor Slav nu a iesit la cumparaturi singurel, ci alaturi de noua lui cucerire! Da, ati auzit bine, fostul baiat de la meteo iubeste din nou.

Intr-un supermarket din Capitala, imbracat lejer, Victor Slav s-a afisat in vazul tuturor cu noua lui iubita, o blondina cu care se pare ca se intelege de minune. Cei doi au hoinarit printre rafturi si au cumparat tot ce aveau nevoie, avand in vedere faptul ca isi petrec izolarea impreuna.

Daca iubita lui Victor Slav a ales sa se protejeze, purtand o masca, se pare ca acestuia nu i-a pasat prea mult de asta, caci nu a folosit nici masca si nici manusi.

coral