Povestea Vulpitei din Vaslui s-a transformat intr-o adevarata telenovela, astfel ca nu este de mirare faptul ca Acces Direct a fost lider de audienta timp de trei saptamani, dupa cum chiar Mirela Vaida a tinut sa informeze pe toata lumea. Mai mult, moderatoarea de la Antena 1 a postat si un mesaj pe contul ei de Facebook in care marturiseste ca scopul fiecarei emisiuni este acela de a tine publicul in fata televizorului. Deci…cere si ti se va da!

Vulpita a devenit o adevarata vedeta de cand a aparut la emisiunea Acces Direct. Ceea ce la inceput se anunta a fi o simpla poveste de viata a unei tinere care sustinea ca a fost violata de 3 barbati s-a transformat rapid intr-un serial fara sfarsit, cu un scenariu bine gandit de echipa emisiunii Acces Direct. In momentul in care toata lumea si-a dat seama ca Antena 1 profita din plin de naivitatea celor doi soti din Vaslui, in mediul online au aparut diverse critici cu privire la modul in care a inceput sa se desfasoare emisiunea care se lauda ca este lider de audienta de atata timp.

Ei bine, realitatea este alta. Vulpita primeste o suma de bani frumusica pentru aparitiile sale de la Antena 1, dar, comparativ cu audienta pe care o face postul de televiziune, este o nimica toata! ami exact, s-a spus ca Veronica Stegaru este platita cu 100 de euro pe zi pentru a aparea la Acces Direct, dar primeste, de asemenea, si cazare, caci traiul nu este deloc simplu in Capitala.

Fiind o persoana simpla, de la tara, Veronica Stegaru se multumeste pe deplin cu remuneratia si se simte extrem de fericita cu faptul ca a devenit ceea ce si-a dorit mereu: vedeta pe micul ecran!

coral