Gata, nu se mai ascund! Asa cum a anuntat in interviului oferit inainte sa ia Premiul pentru originalitate in design vestimentar si vanzari spectaculoase, in cadrul Galei Performantei si Excelentei, Bianca Dragusanu si sotul ei au vorbit sincer despre problemele pe care le au, respectiv motivele pentru care ajung sa se certe cumplit… si, recent, sa o determine pe vedeta sa depuna actele de divort.

Bianca Dragusanu si sotul ei, motivele pentru care se cearta cumplit si au ajuns la divort

Atat Bianca Dragusanu, cat si sotul ei sunt doua firi vulcanice, impulsive… si, a marturisit, fosta prezentatoare, ea nu si-ar iesi din minti daca partenerul sau nu i-ar da motive serioase. Dupa ce a afirmat: “Ma cert cu amanta sotului”, vedeta a subliniat ca principalul motiv al certurilor dintre ei nu este o femeie si ca partnerul sau a asigurat-o ca ea este singura femeie pe care o iubeste. In plus, a mai spus Bianca Dragusanu, ea tinde sa aiba mereu dreptate, pentru ca ii aduce dovezi sotului ei in legatura cu anumite lucruri din relatie.

“El ma impinge sa fac asa. Sunt circumstante in care eu am vazut niste lucruri care mi s-au ascuns si m-au ranit foarte tare. Am vorbit foarte punctual, dar exista ceva care apare in mod frecvent. L-am intrebat daca sunt eu singura femeie pe care o iubeste si el a spus da. Ok, dar atunci de ce ajungem la aceleasi discutii? Daca anumiti factori ar disparea din relatia noastra si anumite strategii si o anumita atitudine, probabil noi nu am fi ajuns la iesirile astea nervoase pe care le avem amandoi. Nu este neaparat vorba de femei din viata lui. Ideea este ca daca el nu mi-ar da motive sa fac chestiile astea si sa-mi ies din pepeni, nu as iesi. Motivele acelea sunt reale pentru ca vin cu probe”, a declarat frumoasa blonda in cadrul emisiunii “XNS”.

Mesajele de pe telefon, motiv de disputa intre Bianca Dragusanu si sotul sau

“Eu am tot repetat si deja devine o obisnuita ca suntem doua firi vulcanice, dar nu ne mai putem ascunde in spatele afirmatiei acesteia. (…). Eu ca barbat i-am dat ei unele motive sa fie geloasa, dar nici nu putem trai pe chestiile din trecut. La noi nu sunt chestii fizice care se intampla, sunt chestii pe anumite discutii (…) dintr-o vorba, dintr-un mesaj, se duce…

Ea e impulsiva, eu la fel. De la un mesaj, imediat: «Da-mi sa vad!»/«Nu vreau» de aici porneste totul. Pana la violente sunt multe”, a dezvaluit sotul Biancai Dragusanu in cadrul late night show-ului prezentat de Dan Capatos.

coral