O nuntă desfășurată în secret, prin efracție, într-o vilă goală a fost întreruptă de venirea neașteptată a proprietarilor. Proprietarul a anunțat polița.

Un cuplu a hotărât să facă petrecerea de nuntă prin efracție, într-o vilă care era goală. Proprietarii însă au ajuns acasă și au avut un adevărat șoc, relatează retetesivedete.ro .

Sacrificii pentru nunta de vis

Oamenii pot face multe sacrificii pentru a avea nunta de vis. Unul dintre punctele cheie în organizarea petrecerii de după ceremonie este, bineînțeles, locația potrivită. În ce această sarcină se poate dovedi o adevărată bătaie de cap, într-un final mirii reușesc să găsească locul potrivit. Nimeni nu s-ar gândi la o nuntă prin efracție, acasă la altcineva.

Un cuplu din Florida însă a făcut acest lucru. Courtney Wilson și iubita lui au găsit locația perfectă pentru ceremonia de vis. Este vorba despre o vilă de aproximativ 6 milioane de dolari din Florida. Proprietatea nu era însă a lor, ci era scoasă la vânzare din 2019. Mirele chiar a fost și a vizionat conacul de lux și a făcut poze.

 Nuntă prin efracție, într-o vilă scumpă

Mirii au trimis invitații către familie și prieteni. Nuntașilor li se promitea intrare cu covor roșu, un bal de cocktailuri, dar și un brunch a doua zi, la aceeași locație. În ziua nunții, Wilson s-a prezentat frumos pe proprietate pentru ultimele pragătiri. Șocul a venit însă în momentul în care proprietarul a venit acasă.

Nathan Finkel, cel care deținea casa, locuia de fapt în apropiere într-o altă casă, așa că este evident că a ajuns imediat ce a auzit mișcare. Bărbatul a sunat imediat la 911 și a chemat poliția. „Sunt niște oameni pe proprietatea mea care spun că au venit pentru o nuntă și că este voința lui Dumnezeu”, a spus acesta în cadrul apelului. Într-adevăr, mirii au susținut în fața poliției că Dumnezeu le dăduse un semn că marele eveniment ar trebui să aibă loc acolo.

Cei doi nu au fost acuzați oficial, ci doar „mustrați” de poliție, care i-a dat afară din casă. „Polițiștii le-au spus să plece de pe proprietate și să nu se mai întoarcă. Asta a fost tot”, a declarat Finkel. Cuplul a fost contactat pentru un punct de vedere, însă nu a dorit să comenteze pe marginea situației.

coral