Aurel Tămaș și soția lui, Marieta, sunt căsătoriți de 28 de ani și au un fiu, Antoniu, în vârstă de 18 ani.

Aurel și Marieta au avut, până nu demult, una dintre cele mai frumoase, mai discrete și mai lungi relații de dragoste, până când Cupidon și-a băgat coada și și-a îndreptat săgeata către artistul de muzică populară.

Aurel Tamas s-a despartit de sotie.

Celebrul cantaret de muzica de petrecere i-a lasat nevestei afacerea. Aceasta avea sa faca prima declaratie, dupa ce s-a aflat ca sotul celebru a parasit-o.

„Fiecare isi traieste viata cum vrea pentru ca suntem liberi. Domnisoara cu care e sotul meu e si ea o domnisoara si nu ma intereseaza prea mult despre ea. Nu sunt divortata de Aurel Tamas si il iubesc pentru ca e sotul meu”, a spus Marieta Tămaș.

După cum reiese din această declarație, soția lui Aurel Tămaș a fost la curent cu faptul că soțul ei are o amantă, dar, cu eleganța care o caracterizează, a încercat să evite scandalul.

Cu toate că trece prin niște momente nu tocmai ușoare, Marieta arată din ce în ce mai bine.

Cine este iubita lui Aurel Tămaș

Eliza Ancău are 26 de ani, a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice din Cluj și are mai multe titluri de miss în palmares. În plus, ea îl impresariază pe cântărețul de muzică populară.

Aurel Tămaș si iubita cu 31 de ani mai tânără și-au ținut relația ascunsă timp de câțiva ani și nu au dat nicio declarație pe acest subiect. Relația extraconjugală a fost confirmată chiar de către soția artistului, avocata Marieta Tămaș.

Aurel Tămaș i-a deschis iubitei o gogoșerie

A devenit o tradiție ca bărbații să-și cadorisească iubitele mai tinere cu tot felul de lucruri de preț. Aurel Tămaș i-a oferit Elizei propria afacere: o gogoșerie amplasată în centrul Clujului. „I-a deschis ceva cu gogoşi, cornuleţe şi alte chestii de patiserie, dar nu prea îi merg.

Fata vine tot timpul pe acolo, se implică, însă mai are de investit. Câteodată mai vine şi Aurică pe aici, dar se feresc, nu fac exces de gesturi în public. Sunt serioşi’, au declarat surse din anturajul artistului.

Lucrurile au devenit foarte serioase între Aurel și Eliza, astfel încât cei doi împart acum aceeași casă. Artistul o ia cu el peste tot, la concerte, la TV, transformând-o în propriul manager.

În pofida evidențelor, însă, cântărețul de muzică populară refuză să-și asume public relația: „Am alte treburi mai importante de făcut, nu să vorbesc despre viaţa mea personală. Ce treabă aveţi voi?!’, le-a răspuns artistul jurnaliștilor.

Apropiații celor doi precizează că tânăra se bucură necondițioant de atenția iubitului mai în vârstă decât ea cu 30 de ani. „Tămaş o răsfaţă cu tot ce-i pofteşte inima. A luat-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot.

Ei se feresc foarte mult, nu ies împreună, însă oamenii de pe aici au aflat. Şi soţia lui Aurel ştia de această amantă, însă nu a vrut să tulbure apele.

  coral