Unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști de la noi din țară este acuzat de un martor că are avea legături cu gruparea mafiotă în care era și Alex Bodi, fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu.

Giani Kiriță, fostul fotbalist de la Dinamo, ar fi fost denunțat de un martor protejat că ar fi participat la mai multe petreceri la care se consumau substanțe interzise. De asemenea, se pare că despre sportiv se mai spune că ar fi asistat și la un șantaj.

Potrivit Cancan, martorul audiat a declarat faptul că Giani Kiriță ar fi prietenul lui Adrian Judele( zis Sasu), cunoscut și ca unul dintre ”locotenenții” lui Adrian Tâmplaru, nașul lui Alex Bodi.

”Din declarația martorului cu identitate protejată XXX reiese că în Sibiu există un grup de tineri condus de Judele Adrian Florin, zis Sasu, care comit fapte de trafic de droguri, trafic de persoane și infracțiuni de violență – șantaj, amenințări, loviri, în scopul de a câștiga sume mari de bani”, se arată într-un document consultat de cancan.

Din cele declarte de martor, se pare că acest Adrian Judele ar fi condus o grupare infracțională din Sibiu care se ocupa în special cu trafic de persoane și substanțe interzise. În plus, nu doar că se ocupa de distribuția acestor substanțe stupefiante, dar se ocupa și de colectarea banilor.

”Sasu distribuia droguri și unor persoane de sex feminin din anturajul său, acestea având un comportament total schimbat după consum”, le-a povestit un martor anchetatorilor.

Giani Kiriță a participat la un șantaj?

Potrivit unor surse judiciare, martorul a mai adăugat faptul că fostul sportiv a luat parte de la un șantaj. La un moment dat, Sasu i-a cerut suma 3.000 de euro unui patron de club, acestă suma reprezentând taxa de protecție. De asemenea, se pare că bărbatul l-ar fi șantajat pe patron chiar de față cu Giani Kiriță.

”Judele Florin, care se afla la o masă în local împreună cu Giani Kiriță și o tânără brunetă, l-a contactat telefonic pe … și i-a spus să-i dea 3.000 de euro că altfel îl desființează”, a mai declarat martorul audiat în dosar.

De asemenea, se pare că Giani era destul de apropiat de Adrian Judele și se întâlneau destul de des la petreceri, unde mai mulți martori susțin faptul că se consumau și substanțe interzise.

”La petreceri au participat mai mulți membri de marcă ai lumii interlope din toată țara, precum «Spadafora» și «Picione», dar și Giani Kiriță, care venea mereu la invițatița lui Sasu.(…) Cu aceste ocazii, Judele Florin s-ar fi dus de mai multe ori în birou cu Giani Kiriță, unde ulterior s-a găsit un pliculeț gol și urme de praf alb”, a povestit martorul interogat sub protecția anonimatului. coral