Pe data de 8 Martie 2020, membrii Comunității Identitare România s-au deplasat în comuna Gilău (jud. Cluj), la ferma de pui din localitate. A fost afișat un banner cu mesajul “PROTEJAȚI ANIMALELE, EXPULZAȚI IMIGRANȚII!” în semn de dezaprobare față de decizia companiei de a angaja imigranți vietnamezi în loc de români, imigranți care au furat, au măcelărit și au mâncat un câine.

Localnicii din sat ne-au informat că mai mulți câini au început să dispară din curțile lor de câteva luni, de când asiaticii au fost aduși să muncească la fermă. Dacă în Europa de vest a crescut numărul de infracțiuni în ritm alarmant odată cu venirea a milioane de imigranți din Asia și Africa, ar fi o naivitate să credem că acest lucru nu se va întâmpla și în România. Faptele lor confirmă deja această realitate.

Totodată ne arătăm opoziția față de afaceriști lacomi și politicienii corupți care doresc să aducă imigranți la muncă în țara noastră, după ce au falimentat economia și au gonit peste 5 milioane de români dincolo de granițe în căutarea unui trai decent, acum aduc migranți cu care să îi înlocuiască pe conaționalii noștri. Aceștia se plâng apoi de lipsa forței de muncă sau de faptul că românii nu ar accepta să lucreze pe niște salarii foarte mici asemeni imigranților.

În Constituția României la Art. 3 e scris clar că „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”. Așadar, cerem expulzarea acestora înapoi în țara de origine pentru a evita furtul și masacrarea câinilor din comună în vederea consumului, fapt barbar ce a oripilat mulți români.

coral