Florina Vălean a părăsit Clujul alături de familie și a ajuns în Norvegia, unde în ciuda greutăților și-a deschis un salon de înfrumusețare care s-a dezvoltat frumos.

Florina a reuşit să devină un reper pentru norvegiene atunci când vine vorba despre frumuseţe, dar şi cât de complicat a fost acest pas uriaş în carieră, ne-a povestit pe îndelete Florina Vălean.

Clujeanca a luat-o de la zero la mii de km de casă

Alături de familie, Florina Vălean a luat drumul Norvegiei acum doi ani şi jumătate, fără să ştie că ceea ce o va aştepta acolo îi va schimba definitiv viaţa. La Cluj-Napoca ea deţinuse un salon de înfrumuseţare, dar nu credea că va mai putea face așa ceva în Norvegia. ”Am ajuns în Norvegia doar alături de soţ şi de copil, fără să ştiu că voi putea să muncesc în domeniul meu preferat. Mă gândeam că nu am nicio bază acolo, că nu cunosc pe absolut nimeni. Practic, am fost nevoită să iau totul de la 0, însă, în ciuda temerilor şi întrebărilor, nicio clipă nu am vrut să renunţ la visul meu!”, a spus clujeanca, conform celebritatea.ro.

Afacerea de apartament a crescut rapid și a devenit un salon renumit

În Bergen, oraş cu câteva sute de mii de locuitori din vestul Norvegiei, Florina Vălean și-a cucerit clientele din mediul online. A postat online poze cu toate procedurile de înfrumuseţare realizate de ea în trecut, iar la scurt timp, clientele au contactat-o în număr din ce în ce mai mare. ”Iniţial, am început să lucrez de acasă. În apartamentul propriu, mi-am amenajat o cameră cu toate condiţiile necesare ca să-mi practic meseria. Cererile au început rapid să crească, iar eu am fost nevoită să fac o schimbare drastică, pentru a putea să le onorez pe toate”, a mai spus Florina. 

Ea a riscat apoi și și-a deschis un salon, Florina Vălean DermoBeauty, cu care a at lovitura.

Pandemia a închis saloanele mari, iar la redeschidere Florina era un nume

”Am luat totul pas cu pas! Gândirea mea a fost să încep cu un spaţiu mai mic, pentru a putea lucra cu câte o singură clientă şi să pun la dispoziţie o sală de aşteptare separată, pentru ca atât eu, cât şi clientele şi afacerea mea să fim în siguranţă”.

Pandemia a închis saloanele mari, afacerea ei a funcționat și a înflorit. A fost șansa Florinei, cartea ei câștigătoare. 

Când lucrurile s-au mai liniştit, experta în frumuseţe s-a extins. Astăzi este în continuă dezvoltare şi oferă clientelor o gamă largă de servicii: de la extensii de gene, la laminare de sprâncene şi gene ori proceduri cu acid hialuronic. coral