Cristina Țopescu a murit. Iuliana Marciuc, fosta colegă de la TVR a Cristinei Țopescu, a avut o reacție cutremurătoare după moartea jurnalistei.

Cristia Țopescu a fost găsită moartă în casă după ce o vecină a alertat poliția, îngrijorată că nu o mai văzuse de câteva săptămâni.

Cristina Țopescu locuia singura și avea în grijă câțiva câini pe care îi iubea foarte mult. O eroare medicală a împiedicat-o pe jurnalistă să poate avea copii.

Ultima fotografie cu Cristina Țopescu în viață a fost postată pe Facebook chiar de jurnalistă în data de 18 decembrie. Cristina Țopescu este alături, în poză, de Mihaela Miroiu și de Vlad Voiculescu.

Cristina Ţopescu, născută pe 4 iulie 1960, la Oradea, a urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR.

A lucrat mulţi ani pentru TVR apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3. Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.

coral