Povestea unui barbat care i-a schimbat viata unei cersatoare a devenit virala pe Internet. Ce s-a intamplat dupa ce tanara saraca l-a rugat sa ii cumpere un sapun:

„Eram intr-un supermarket cand, la un moment dat, o tanara neingrijita si cu hainele ponosite s-a apropiat de mine. Cu vocea tremuranda, m-a rugat sa ii cumpar un sapun si mi-a indicat catre cel mai ieftin. I-am dat banii, iar fata mi-a multumit si si-a vazut de drum. Insa eu am continuat sa o urmaresc din priviri.

Cu sapunul in mana, tanara a trecut pe langa zona cu produse alimentare si se uita la ele cu pofta. Dar nu si-a cumparat nimic. S-a indreptat spre casa de marcat, a platit sapunul, apoi a iesit din magazin.

Mi s-a facut mila de ea si am inceput sa ma intreb oare cum a ajuns aceasta fata in asemenea situatie.

Am cumparat cateva chifle si am ajuns-o din urma. Apoi ne-am asezat impreuna pe o banca, iar ea a inceput sa manance. Am intrebat-o cum a ajuns in aceasta situatie, iar ea a inceput sa imi povesteasca ca la 18 ani s-a indragostit de un baiat, care i-a propus sa se mute impreuna. Ea a vrut, dar mama ei nu era de acord cu aceasta decizie. Despre tatal ei nu stia nimic. Nu il cunoscuse niciodata.

Dupa o cearta serioasa cu mama ei, fata s-a mutat la baiatul de care era indragostita. Dar dupa cateva luni, acesta s-a plictisit de ea si i-a zis sa plece. S-a intors acasa, dar mama ei nu a mai vrut sa o primeasca inapoi. O perioada a stat pe la prieteni, dar i s-a facut rusine cu timpul, asa ca a iesit in strada.

Am fost impresionat de povestea ei si am decis sa o duc la mine acasa. A facut baie, iar sotia mea i-a tuns parul degradat si i-a dat niste haine curate de la ea.

Am vorbit cu sotia mea si am decis sa o ajutam. In doar cateva zile, i-am inchiriat o camera intr-un camin si am ajutat-o sa se angajeze ca menajera intr-un centru comercial. Era atat de bucuroasa si de recunoscatoare!

Cu timpul am perdut legatura, insa de curand am intalnit-o intamplator pe strada. Dupa ce m-a recunoscut, a strigat de bucurie si a venit repede sa ma imbratiseze. Arata ingrijit si parea fericita. Mi-a spus ca acum lucreaza ca vanzatoare si ca are un nou iubit. Ne-a invitat pe mine si pe sotia mea la teatru. Isi dorea foarte mult sa ne rasplateasca pentru ajutorul pe care i l-am acordat.

Faceti cat mai mult bine, oamenii strazii merita o sansa noua! Fiecare are o poveste diferita, iar cateva momente de atentie din partea noastra le poate schimba viata pentru totdeauna”. coral