O femeie a murit, după ce a căzut, cu piciorul într-un cuțit, find împinsă de către fratele său. Tragedia a avut loc ieri-seara, în jurul orei 17:30, în satul Vorniceni, din raionul Strășeni, Republica Moldova.

Surse apropiate anchetei, spun că cei doi s-ar fi certat din cauza lemnelor pentru foc. Femeia, în vârstă de 63 de ani, curăța gogoșari cu un cuțit, atunci când s-a certat cu fratele său, un bărbat în vârstă de 65 de ani. Cei doi locuiesc în aceeași curte, iar femeia l-ar fi certat pe bărbat, deoarece acesta i-ar fi luat din lemnele de foc pregătite pentru iarnă.

În urma conflictului, bărbatul a împuns-o pe sora sa, iar femeia și-ar fi pierdut echilibrul și a căzut. Victima a căzut cu piciorul în cuțitul cu care mai devreme curăța gogoșarii, relatează deschide.md.

În urma incidentului, la fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii au putut doar să constate decesul. Femeia suferea de mai multe boli și ar fi murit din cauza hemoragiei. Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.
sursa: stiridiaspora.ro

coral