O femeie din SUA a cărei mamă a fost torturată, decapitată și incinerată de un criminal în serie s-a împrietenit cu acesta în încercarea de a afla informații despre alte victime, relatează The Sun.

Richard Cottingham a ucis-o cu brutalitate pe Deedeh Goodarzi, mama femeii, într-un hotel din New York, în decembrie 1979. A fost o crimă șocantă – Cottingham a decapitat-o și i-a tăiat mâinile, la fel cum a procedat și cu o altă victimă. Craniile acestora nu au fost găsite nici până în ziua de azi.

Când s-a aflat că Richard Cottingham – aflat după gratii după ce a fost condamnat pe viață la închisoare – a mai ucis cel puțin alte nouă femei, Jennifer Weiss și-a dat seama că trebuie să facă ceva. Așa că a mers să îl viziteze pe bărbatul care i-a ucis mama sperând să obțină răspunsuri.

„Amploarea a ceea ce a făcut este incredibilă. Dar m-am împrietenit cu Richard pentru mama mea și pentru misiunea mea. Fac asta pentru mamele care și-au pierdut fiicele și pentru propria mea mamă. Și pentru aceste fete ale căror vieți au fost încheiate de Richard, care s-a jucat de-a Dumnezeu. Nu voi sta liniştită până nu aflăm cine sunt (victimele). De aceea fac ceea ce fac”, a declarat Jennifer Weiss într-un interviu pentru NewJersey.com, citat de The Sun.

Jennifer a fost crescută de o familie adoptivă și în cele din urmă a început să afle de unde provine la vârsta de 24 de ani, când a aflat că mama ei a fost ucisă de un criminal în serie.

După ce i-a scris lui Cottingham, Jennifer a început să-l viziteze în închisoare în 2017 și până acum l-a întâlnit pe bărbatul de 75 de ani de peste 30 de ori.

Cottingham a fost arestat în urmă cu aproape 40 de ani și ulterior condamnat la închisoare pe viață, după ce a recunoscut că este autorul a șase crime săvârșite în New York și în New Jersey. Recent, anchetatorii au anunțat că au stabilit o legătură între acesta și alte trei tinere ucise în urmă zeci de ani.

Weiss a povestit pentru sursa citată ce s-a întâmplat când s-a întâlnit prima dată față în față cu Cottingham: „Știam ce vreau și am spus foarte clar. Îți ofer prietenia mea pentru detalii despre crime.”

Odată ce am început să aflu detalii despre uciderea mamei mele, atunci a început să vorbească și despre alte femei pe care le-a ucis. Cred că avem până la 75 de cazuri neanchetate”.

Jennifer a fost dată spre adopție de mama sa, o damă de companie cu origini iraniene, la nici două săptămâni după ce s-a născut. Nu există informații despre tatăl ei biologic, iar după ce a stat de vorbă cu Cottingham a aflat că acesta o cunoscuse pe mama ei cu doi ani înaintea crimei. Așa a ajuns să se întrebe dacă nu cumva criminalul în serie este chiar tatăl ei.

„A spus că o cunoștea de doi ani, așa ca am început să mă întreb: Este posibil să fim rude? Este un gând cu care, din păcate, va trebui să mă obișnuiesc”, a mai spus ea.

Weiss a mai spus că bărbatul a acceptat să facă un test ADN, astfel că femeia ar putea afla până la urmă dacă acesta este, cu adevărat, tatăl ei biologic. coral