Jane Seymour a pozat pentru Playboy, la 67 de ani

La aproape 20 de ani de când devenea celebra in lumea intreaga pentru rolul din serialul american Dr. Quinn, actrita Jane Seymour demonstreaza ca varsta este doar un numar intr-o aparitie incendiara in Playboy.

Actrita in varsta de 67 de ani a pozat provocator pentru revista Playboy unde a acordat si un interviu despre cariera, familie si cum sa te simti bine la 67 de ani.

Cu toate ca a jucat intr-o multime de alte productii de succes, actrita britanica a ramas chiar si acum in mintea tuturor drept Doctor Quinn.

Jane Seymour a castigat o multime de premii pentru prestatia ei, dar si admiratia a milioane de telespectatori din intreaga lume. Motivul? A mizat intotdeauna pe naturalete, chiar si cand a trecut de prima tinerete.

Actrita nu este la prima aparitie în celebra publicatie. Jane Seymour a mai pozat pentru Playboy de doua ori: in 1973, cand a jucat in filmul „Live And Let Die”, din seria James Bond, si in 1987.

„Sunt intr-o forma mai buna decat eram in trecut. Obisnuiam sa cred ca atunci cand ajungi la 60 de ani esti batran, dar acum am o alta parere”, spunea Dr.Quinn intr-un interviu mai vechi.

„Incerc sa mananc cat mai sanatos, imi cresc propriile gaini si cultiv legume. Merg la sala constant, insa fara sa exagerez”, a adaugat vedeta, care a explicat si de ce nu a ales sa apeleze la chirurgia estetica, afirmand ca: „Sunt actrita. Este necesar ca muschii sa se miste, altfel nu voi mai exprima nicio emotie”.

coral