O femeie și-a vândut fiul, abia născut de câteva zile, ca să facă rost de bani pentru o rinoplastie. După ce a fost arestată, rusoaica de 33 de ani le-a mărturisit polițiștilor că în schimbul bebelușului a primit 3.000 de lire sterline, bani necesari pentru intervenția estetică. 

Dragostea de mamă. Cuvinte pe care mulți pun un preț uriaș, dar care lasă loc și de excepții. O femeie de 33 de ani din Rusia a fost capabilă de un gest revoltător față de fiul său nou-născut. La cinci zile de când i-a dat viață, s-a și descotorosit de micuț, pe care l-a vândut pentru 3.000 de lire sterline. Potrivit unor surse din cadrul poliției, citate de Daily Star, aceasta a mărturisit că avea nevoie de bani pentru a plăti o intervenție estetică, mai exact o rinoplastie. 

Copil vândut din fașă, pentru a „sponsoriza” rinoplastia mamei

Numele femeii reținute sub suspiciune de trafic pe persoane într-un oraș din sudul Rusiei nu a fost dezvăluit. Din raportul poliției reiese că mama primise o sumă destul de mică, 274 de lire, de la un cuplu care a acceptat să ia copilul născut în data de 25 aprilie. La scurt timp după ”tranzacție”, băiețelul s-a îmbolnăvit. Ajunși la spital, pretinșii părinți au fost nevoiți să prezinte certificatul de naștere al bebelușului, moment în care minciuna a început să se năruiască.

Ca să pună mâna pe document, aceștia au plătit 1.370 de lire sterline. Timp de o lună au negociat la sânge prețul cu mama care și-a vândut copilul de dragul intervențiilor estetice. Avea mare nevoie de bani pentru rinoplastie, le-ar fi spus ea celor doi „clienți”. De altfel, urmau să achite și restul de 2.730 de lire, pentru a acoperi prețul bebelușului tranzacționat ca o marfă. Nu au mai apucat să facă asta, întrucât poliția a prins de veste și a intervenit, în dosarul deschis pentru trafic de persoane.

„Autoritățile au deschis cazul împotriva unei rezidente în vârstă de 33 de ani din Kaspiysk. E suspectată că a încălcat paragraful h din Partea a 2-a a Art. 127.1 din Codul Penal”, a declarat Comitetul Federal Rus de Investigații. Urmează ca oamenii legii să stabilească ce pedeapsă îi va fi aplicată femeii, dar și ce se va întâmpla cu bebelușul acesteia.

 

coral