O dramă fără margini s-a petrecut în acest weekend în nordul Italiei. O tânără mamă și-a pus capăt zilelor aruncându-se de pe un pod în timp ce își ținea în brațe fiul de doar un an și jumătate. Copilul a supraviețuit căzăturii, însă, starea lui e critică, iar medicii italieni au spus că e nevoie de o minune ca să rămână în viață.

O tânără mamă s-a aruncat de pe un pod împreună cu fiul ei de 1 an și jumătate

În vârstă de 31 de ani, femeia a murit după ce s-a aruncat de pe podul Vidor, în Treviso, au relatat jurnaliștii publicației informazione.it. Înainte să pășească în gol, ea și-a luat băiețelul de nici doi anișori în brațe, gândindu-se că vor merge împreună pe lumea cealaltă. Copilul a fost găsit în stare gravă de salvatori și a fost transportat de urgență la spitalul din Treviso.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, tânăra mamă a ieșit noaptea trecută din casă în jurul orei 20.00. La scurt timp după ce apropiații au alertat autoritățile, carabinierii i-au găsit mașina goală, lângă podul de peste râul Piave, înalt de 15 metri. Pe mal, pompierii au descoperit trupul fără viață al femeii și copilul care a supraviețuit impactului violent. Presa locală a scris că aceasta era în depresie și se trata la un centru specializat.

coral