Andra și Cătălin Măruță, ambii confirmați pozitiv cu noul covid-19, au primit vestea pe care nu și-o dorește niciun părinte. După ce aflaseră deja că micuța Eva fusese și ea infectată, și fiul lor, David, a fost diagnosticat cu temutul virus. Artista, care pare să aibă cele mai grele simptome ale bolii din familie, își găsește alinare într-un singur gând.

David, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță, infectat și el cu noul covid-19

O nouă lovitură pentru Andra și Cătălin Măruță. Fiul lor, David, a fost și el confirmat cu noul covid-19. Anunțul a fost făcut chiar de prezentator, pe paginile de social media, cu puțin timp înainte de a intra în direct, la PRO TV. Cu bateria a aproape goală, așa cum reieșea de pe tricoul pe care îl purta, prezentatorul a apărut în fața camerei de filmat din living-ul casei sale, alături de micuțul David, care are energia la 100%, semn că a dezvoltat o formă ușoară a bolii.

„Tot ce face tati e cool! Covidul nu e in categoria asta, dar uite că după ce am devenit eu pozitiv, s-a întâmplat și cu David! Mulțumim pentru mesaje, din fericire ne simțim toți bine. Trecem noi și de asta! De astăzi, oameni buni, și David este în gașca noastră, de pozitivi. Nu e cel mai fain lucru, dar cred că își dorea să nu mai stea izolat de noi, în altă cameră”, a spus Catălin Măruță, pe Instagram.

Cum se simte Andra

Andra nu a apărut în cele mai recente postări ale lui Cătălin Măruță. Prezentatorul a explicat că soția sa îi privește la televizor, din altă cameră. Se pare că, dintre toți, artista ar fi cea mai afectată, având dureri musculare. Din fericire, însă, toți membrii familiei Măruță au făcut o formă ușoară a covid-19, și nu au avut nevoie să se interneze în spital.

„Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere ”,  dezvăluia Cătălin Măruță, înainte ca David șă fie și el confirmat cu virusul.

Micuța Eva, deliciul familiei în timpul izolării

După cum a dezvăluit Cătălin Măruță, Andra nu trece la fel de ușor prin „experiența covid-19”, având dureri destul de puternice. Acum, după confirmarea primită de David, își vede ambii copii afectați de temutul virus, lucru greu de suportat pentru orice mamă.

„La cât de multă energie are Eva nu avem cum să nu fim bine. Aici e toată puterea noastră”, a spus Andra pe Instagram.

Însă micuții sunt, de fapt, sursa continuă de bucurie în casa Măruță. Micuța Eva este plină de energie și pare hotărâtă să profite de cele 14 zile de izolare și să își învețe tatăl câțiva pași noi de dans.

„Clar în următoarele 14 zile o să devin expert la dans. Sunt nevoit să învăț să dansez. În aceste 14 zile facem cursuri de dans și yoga” a spus Cătălin Măruță, în postările sale de pe Instagram. coral