O profesoară dedicată din Cluj, încă predă online elevilor săi, deși se află în stadiul patru de cancer.

Deși este bolnavă de cancer și se află în stadiul patru al bolii, o profesoară din Cluj, Simona Hanca, încă le predă online elevilor ei 

În fiecare zi, profesoara se ridică pentru a-și preda ora de informatică elevilor de la un liceu din Cluj. Aceștia o ascultă cu atenție pe platforma online pe care își desfășoară activitatea și totul decurge ca o oră normală de informatică.

În vârstă de 53 de ani, Simona Hanca, își predă materia de 25 de ani, iar în prezent are 18 ore pe săptămână. Chiar dacă se află într-un stadiu dezastruos al bolii, profesoara continuă să predea pentru elevii săi, lucru care o face chiar să uite de propriile probleme.

„Asta mă motivează. Uit de mine, de durere, de greață, de rău. Sunt acolo pentru elevi, asta am făcut o viață întreagă, e ceea ce iubesc”, a spus Simona Hancea, potrivit aceleași surse.

În unele zile, profesoara spune că nu reușește să se ridice din pat. În acele clipe, soțul său cu care are o relație de 32 de ani, este acolo pentru ea. Începând prin a fi colegi de facultate, acum își împart și momentele de suferință.

coral