Acuzatii fara precedent in showbiz-ul romanesc! Adrian Sina este acuzat ca ar fi hartuit o pustoaica din Botosani.

Cu toate ca se pregateste sa devina tata pentru a patra oara, Adrian Sina nu s-ar fi sfiit sa flirteze cu o fata dintr-un oras in care a avut concert.

Mesaje cu tenta sexuala!

Totul ar fi inceput in urma cu cateva saptamani, atunci cand fostul component al trupei ”Akcent” s-a deplasat la Botosani. Potrivit unor surse D.A.S., imediat dupa ce si-a terminat prestatia artistica, sotul Ancai Serea ar fi pus ochii pe o tanara din public, pe care ar fi abordat-o pentru a-i afla profilul de Instagram. Imediat dupa ce a intrat in posesia contului, Adi Sina ar fi ”bombardat-o” pe tanara cu mesaje cu tenta sexuala.

”Totul a inceput in seara de 6 aprilie, cand Adrian Sina a avut concert in Botosani, orasul in care locuiesc. M-a vazut, m-a intrebat cum ma numesc pe Instagram si mi-a dat mesaj. Dupa cateva zile, am fost adaugata pe Snapchat de el deoarece eu am numele de utilizator in descrierea profilului de Instagram.

De atunci am inceput sa primesc fel de fel de mesaje de la el si mi-a spus ca va veni la Botosani sa ne vedem. Mi-a cerut fotografii sexy si mi-a scris ca ma vrea! Mesajele sale erau cu tenta sexuala. Dupa aceasta mi-a cerut numarul de telefon si m-a sunat. Atunci a fost momentul in care l-am intrebat de ce ii face asta sotiei lui si i-am spus ca sunt constienta ca nu sunt prima fata careia ii scrie lucruri de genul acesta. Raspunsul lui a fost: «Nu ma mai certa! O sa iti explic fata in fata!». Inca nu ne-am intalnit, mi-a spus ca va veni in luna mai in Botosani pentru mine, dar mie una nu mi se pare deloc normal ceea ce face el”, a marturisit tanara care ar fi fost abordata de Adi Sina, potrivit cancan.ro.

Anca Serea e din nou gravida

La 38 de ani, cu cinci copii si insarcinata in luna a sasea, Anca Serea arata senzational. Potrivit marturisirilor sale, al saselea bebelus care va veni pe lume in vara acestui an nu a fost programat.

“Mereu am spus ca ne mai dorim un copilas si iata ca minunea s-a intamplat; sarcina nu a fost programata, dar se pare ca energia gandurilor noastre s-a concretizat undeva in octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcina nu a fost unul prea prietenos, am avut stari specifice acestei perioade, cumulate si cu anemia mea, pe care o tin sub control, dar si cu o tensiune foarte mica”, a declarat Anca Serea pentru o publicatie din Romania.

Anca Serea si Adrian Sina sunt casatoriti de mai bine de trei ani

Anca Serea si Adrian Sina au impreuna trei copii: Noah, Ava si Moise Petru, nascut pe 20 mai 2016. In trecut, fosta prezentatoare de la Prima TV a fost casatorita cu afaceristul Filip Poplingher insa a ramas vaduva la doar 28 de ani, dupa ce sotul sau a murit de cancer. Din mariajul cu el mai are doi copii, pe David si pe Sara. Anca Serea si Adi Sina s-au casatorit pe 6 noiembrie 2015. coral