O româncă din Anglia, în vârstă de 49 de ani, a fost reținută după ce nepotul ei, în vârstă de 5 ani, a fost găsit înjunghiat mortal.

Elena Anghel a fost reținută după ce nepotul ei, David-Mario Lazăr, a fost găsit decedat în casa lor din Coventry. Se crede că femeia ar fi bolnavă mintal.

Părinții lui Mario aduc vineri un omagiu „celui mai fericit băiat”. Copilul a fost găsit cu o rană produsă prin înjunghiere.

Bunica era cea care îl supraveghea pe băiat în timp ce părinții lui erau la muncă.

Un apropiat al familiei a spus pentru The Sun: „Bunica este cea care a fost arestată. Mama era la muncă atunci când s-a întâmplat, la fel ca și tatăl. Ea a fost ultima persoană care a văzut băiatul. Nimeni nu știe cum a ajuns să aibă un cuțit în mână. Nu știm de ce. Când am cunoscut-o părea că este în regulă. Nu a prezentat niciodată semne că ar bolnavă mintal”.

„O cunosc pe Elena de mulți ani. Mi-am lăsat fiica să stea cu ea când eu și soția ieșeam în oraș. Este o persoană foarte bună”, a spus un alt apropiat.

Părinții lui Mario au spus într-o declarație: „Fiul nostru era cel mai frumos copil din lume. Era un băiat foarte fericit. Zâmbea mereu, de când se trezea până mergea la culcare. Avea atât de multă energie. Iubea să cânte și să danseze. Este toată inima noastră, toată iubirea noastră și totul pentru noi”.

„Mario era un băiat foarte fericit. Cel mai fericit copil pe care l-am văzut vreodată. Nu făcea probleme niciodată. Era un băiat tare bun. Îi plăcea să meargă la școală, să învețe, să se dezvolte și să vorbească despre colegii de la școală. Era un copil minunat. Părinții sunt devastați”, a spus un membru al familiei.

Un vecin a declarat că a auzit țipete înainte ca poliția să ajungă la locul faptei.

„Ancheta noastră cu privire la moarte lui Mario-David continuă. Ofițerii noștri oferă sprijin părinților care suferă enorm acum. Gândurile noastre se îndreaptă către ei. Școala lui David-Mario a fost informată. Comunitatea este șocată și întristată de moartea băiatului. Îndemnăm oamenii să evite speculațiile pe rețelele sociale sau distribuirea de postări care ar putea aduce suferință familiei”, a declarat un inspector al poliției.

„La momentul sosirii, echipa a găsit un băiat într-o stare gravă. Deja primea ajutor din partea polițiștilor. Personalul ambulanței a intervenit imediat, însă, din păcate, nu au reușit să-l salveze, în ciuda tuturor eforturilor depuse. Decesul a fost confirmat la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ambulanței. coral