O crima oribila a socat ieri intreaga comunitate din oraselul Nereto, din provincia Teramo (Abruzzo).

Mihaela Roua, în vârstă de 32 de ani, mama unei fetițe de 6 ani, s-a întors acasă în pauza de prânz și acolo a fost înjunghiată mortal de iubitul ei, tot român, a notat Gazeta Românească.

Mihaela lucra la un magazin de cămăși din localitate, iar patroana localului, intrigată că nu mai vine din pauza de prânz, a sunat-o. Dar mihaela tot nu i-a răspuns.

Colegii, îngrijorați, au venit la locuința Mihaelei, dar nu le-a răspuns nimeni. Apoi, au anunțat poliției dispariția femeii.

Pompierii au spart ușa și au găsit-o pe Mihaela hăcuită cu mai multe lovituri de cuțit. Arma crimei a fost găsită la fața locului.

„Eu am vorbit cu ea până la ora 12:24 când mi-a făcut un apel video fiindcă termina o comandă care trebuia expediată. Apoi, la 13:30 nu s-a prezentat la serviciu și după ora 14:00 colegii au început să se îngrijoreze, așadar au venit la clădirea unde Mihaela locuia, pentru a vedea dacă e mașina parcată, dacă se simte rău, dar nu le-a deschis nimeni.

După aceea, pe la ora 16:30 eu mă întorceam de la Cesena și am venit direct la carabinieri să denunț dispariția, tocmai pentru a putea deschide ușa apartamentului și pentru a vedea ce s-a întâmplat”, a declarat angajatoarea româncei, conform observator.tv.

Vecinii au spus că în jurul prânzului au auzit țipetele femeii. Cristian Daravoinea, în vârstă de 36 de ani, partenerul femeii, care lucrează ca șofer pe tir, a fost arestat câteva ore mai târziu.

Era plin de sânge și se plimba pe o stradă din oraș! Mihaela voia să se despartă de el, iar bărbatul, gelos, a luat decizia de a o ucide cu bestialitate.

coral