Liliana Victoria Sandu, o romanca din Barlad, a devenit una dintre cele mai cautate femei, dupa ce a fost data in urmarire din nou prin Interpol.

Femeia de 55 de ani a reusit sa fuga, fiind ajutata, cel mai probabil, de un carabinier.

In 2012, Liliana Victoria Sandu (foto) a fost condamnata in Romania la sapte ani de inchisoare pentru ca a inselat mai multe banci. Procesul a fost suspendat de mai multe ori, pe motiv ca femeia nu s-a prezentat in instanta.

Ulterior, anchetatorii au descoperit ca vasluianca fugise in Italia, unde lucra ca ingrijitoare in casa unei batrane din localitatea Cadore, Belluno, relateaza publicati ilgazzettino.it.

Dupa ce a fost prinsa in Italia, judecatorii au decis ca Liliana Victoria Sandu sa fie plasata in arest la domiciliu pana la finalizarea procedurilor de extradare.

Inainte de audieri, barladeanca a disparut cu ajutorul unui carabinier, noteaza sursa citata.

Autoritatile din Romania au emis pe numele Lilianei Victoria Sandu un mandat de arestare. Femeia din Barlad este acuzata de frauda si a fost condamnata in prima instanta la sapte ani de inchisoare cu executare.

Ea a fost acuzata ca a reusit sa obtina imprumuturi de la mai multe banci din Barlad cu ajutorul unor adeverinte false.

De asemenea, Liliana Victoria Sandu este acuzata de instigare la inselaciune, dupa ce a convins mai multe persoane sa faca imprumuturi la banci, promitandu-le restituirea unei dobanzi mari.

In schimb, femeia din Vaslui si-a insusit toate sumele de bani obtinute din imprumuturi si a disparut.

Liliana Victoria Sandu este acum cautata, din nou, de Interpol, cu mandat european de arestare. coral