O amantă a dat în judecată pe soţia bărbatului cu care avea o relaţie amoroasă pentru că i-ar fi pătat imaginea pe Facebook.

Povestea între ele a început acum câţiva ani, după ce soţia înşelată a postat pe reţelele de socializare un mesaj prin care explica că soţul ei i-ar fi dat mai multe sume de bani pentru a avea respectivele relaţii amoroase. În baza acestei postări, amanta a făcut o plângere şi a cerut să primească daune morale pentru că i-a fost stricată imaginea, anunță Observator TV.

Mai mult decât atat, a cerut ca soţia celui cu care avea o relaţie extraconjugală să posteze scuze publice, dar şi hotărârea instanţei, dar şi să platească pentru a apărea aceste mesaje în presa locală.

După ce judecătorii au analizat situaţia, au citit postările, dar şi comentariile celor două, au constat că fapta ar fi existat şi că bărbatul i-ar fi oferit amantei sume de bani, chiar dacă nu pentru relaţii amoroase, ci în cu totul alte scopuri.

Aşa că în cele din urmă amanta nu a primit dreptate şi a fost pusă să plătească cheltuieli de judecată în valoare de 4.000 de lei. Aceasta a făcut ulterior contestaţie.

coral