Daniela Mirescu, o fata de doar 21 de ani din judetul Braila, si-a gasit sfarsitul dupa trei saptamani de chinuri pe patul spitalelor. Fata a suferit un accident mai putin obisnuit cu putin timp inainte de Revelion, pe 29 decembrie.

Ea se afla in masina ei cand un pom s-a prabusit tocmai peste masina fetei, strivind-o acolo. Ea fusese la cumparaturi si se intorcea acasa, cu masina personala. Pana sa ajunga in localitatea Stancuta, unde locuia, ea a fost prinsa in acel teribil accident, a anuntat debraila.ro.
S-a dus pe picioarele ei la spital

Daniela a iesit din masina si s-a dus pe propriile picioare la Spitalul Judetean din Braila. Medicii de acolo au constatat ca suferise lovituri dure la nivelul capului si au trimis-o la Galati pentru investigatii mai amanuntite.

Tanara a fost transportata la Spitalul „Sfantul Andrei” din Galati, dar acolo a murit. Fata suferise lovituri serioase si a avut nevoie de doua interventii chirurgicale la cap.

Familia a crezut ca tanara a depasit momentul critic si ca isi va putea relua viata obisnuita. Fata avea o relatie si visa sa se casatoreasca in curand cu persoana iubita.

coral