O femeie din SUA, al carei sot a murit in urma cu doi ani de cancer, a primit de ziua ei un buchet de flori misterior la locul de munca, iar asta a emotionat  milioane de oameni din intreaga lume.

Intamplarea a fost povestita de o colega de serviciu a femeii, care a fost atat de impresionata de ceea ce s-a intamplat incat a vrut sa impartaseasca povestea cu toata lumea. Iata de la cine era buchetul de flori:

„Am avut ocazia ca fiu martora unei povesti de dragoste ca in filme. Aceste flori au fost livrate astazi pentru o colega de birou. Ele sunt de la sotul ei care a murit in urma cu doi ani. De fiecare sarbatoare sau aniversare de cand a murit, ea primeste mereu flori, cadouri sau bijuterii de la el.

Inainte sa se stinga, a pregatit totul pentru asta, voia ca ea sa nu se simta singura in acele zile pe care urma sa le petreaca singura, fara el.

Va povestesc si voua totul nu numai pentru ca e uimitor si pentru ca imi incalzeste inima, dar si pentru a arata fetelor si femeilor ca iubirea adevarata exista. Nu trebuie sa te multumesti cu cineva doar fiindca crezi ca nu te va iubi nimeni. Nu trebuie sa suporti sa fii inselata sau mintita, nu trebuie sa accepti sa ti se vorbeasca urat. Esti un premiu care trebuie castigat, si exista cineva acolo care te va iubi pentru totdeauna, chiar si din lumea de dincolo.

Sper ca aceasta poveste sa va lumineze ziua”.

coral