Un grav accident de circulație a avut loc în judeţul Suceava. Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a plonjat într-un lac îngheţat.

Din păcate, două persoane au decedat în urma incidentului nefericit produs în localitatea Liteni, comuna Moara, judeţul Suceava.

În interiorul autoturismului au fost identificate două persoane, un bărbat de 75 ani şi o tânără de doar 21 ani, pentru ambele fiind declarat decesul.

Tânăra care a murit se numea Andreea, iar pe pagina de socializare a acesteia curg mesaje de adio de la oamenii care au iubit-o.

„Dumnezeu sa te ierte suflet frumos, ai plecat mult prea repede de lângă noi, am fost prietene de mici dar nici o clipa nu m-am gândit ca Dumnezeu te va lua asa repede lângă el.
Este o durere imensă, condoleanțe și putere familiei..
Drum lin spre îngeri”.

„De ce tuu? Viața a fost prea nedreaptă cu tine. Nu o sa te uit niciodată draga mea Andreea. Nu îmi vine să cred, sper sa ne vedem din nou acolo Sus. Te voi iubi mereu”

„Dumnezeu să te ierte draga mea Andreea”, sunt doar câteva mesaje care au apărut pe pagina Andreei.

Bărbatul care se afla în mașină alături de Andreea era chiar bunicul fetei, acesta se numea Ioan Rusu și avea vârsta de 75 de ani.

coral