Oricat de greu ar parea, celebritatea reprezinta de multe ori o povara pentru vedete. Aceasta devine si mai grea atunci cand esti femeie, blonda, sexy si ravnita de admiratori. Unele persoane nu reusesc sa se limiteze la statutul de fan si incearca diverse metode, de cele mai multe ori ilegale, de a se apropia de idolul lor.

A trait pe propria piele Alexa Bliss(n.r. Alexis Kauman). Luptatoarea s-a trezit cu un hacker, dornic sa ii sparga profilul de Snapchat.

Curiosul hacker nu a reusit sa isi duca misiunea la bun sfarsit deoarece frumoasa luptatoare din WWE a descoperit rapid intrusul si i-a dat o lectie publica.

Sigura de faptul ca hackerul o urmareste si pe contul oficial de Instagram, Alexa Bliss a povestit intamplarea chiar pe profilul ei, la InstaStory.

"Stimata persoana care astazi incerci in mod repetat sa imi spargi profilul de Snapchat, lasa ma sa te ajut. Asta vei gasi", a fost primul mesaj al Alexei Bliss.

Au urmat apoi cateva capturi cu ceea ce se afla in zona privata a contului si, dupa cum se poate vedea si in galeria foto, Alexa Bliss nu ascunde nimic compromitator, care sa faca deliciul curiosilor.

Poze cu prietenii, printre care si partenera ei din WWE, Nikki Cross(n.r. Nicola Glencross) sau poze cu animalele de companie, sunt singurele lucruri pe care le-ar descoperit hackerul.

"Sper ca am reusit sa iti fac ziua mai usoara", a fost mesajul de incheiere al campioanei Women's Tag Team din WWE.

coral