Monica Gabor s-a mutat de multi ani in America, acolo unde traieste alaturi de Mr. Pink si fiul lui. In ultima vreme a stat foarte mult si Irina, fiica vedetei cu Irinel Columbeanu. De multe ori au existat zvonuri precum ca fosta doamna de la Izvorani nu ar duce o viata foarte buna cu iubitul ei chinez.

„Monica Gabor, rupta cu bataia de Mr. Pink! Viata deloc roz a vedetei de export„, asa suna titlul unei stiri, pe un site de pamflete, pe care, Oana Lis, dupa ce a citit articolul, a dat share pe pagina sa de Facebook, fara sa precizeze nimic la descriere. Iar comentariiile au inceput sa apara, unii sustinand ca Monica o duce foarte bine acolo, altii au spus ca asa merita daca a vrut bani.

Ce studii are de fapt Oana Lis

Oana Lis este o eleva silitoare si nu este o gluma. Sotia lui Viorel Lis chiar s-a intors pe bancile scolii. A scapat acum de teme si examene si a venit, fuguta, la o emisiune TV pentru a dezvalui ce pune la cale. Invitata in platoul emisiunii ”Rai, da buni”, moderata de Mihai Morar, Oana a explicat motivul pentru care s-a inscris la cursuri.

Ea este hotarata sa fie absolventa a Facultatii de Psihologie. „Cu o noapte inainte de examen dorm doar patru ore. Imi doresc foarte mult! Oamenii se asteptau ca eu sa renunt sau sa fac asa, doar de imagine. Pentru mine a devenit o pasiune. Eu m-am dus la inceput pentru ca ma saturasem sa vin ca personaj. M-am uitat si am vazut cine ma este invitat la emisiuni. Am zis: uite, asta e psiholog, daca ea poate sa vina la emisiune ca psiholog pot si eu. Dupa 40 de ani nu mai vreau sa vin la emisiuni ca personaj. Viorel a zis ca nu o sa fac fata. (…) Am colege care au 50 de ani, care au trei copii”, a spus Oana Lis la „Rai da buni”.

 

coral