Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, în ciuda faptului că multe persoane din jur credeau că blondina stătea cu el doar pentru banii lui. În ciuda diferenței de vârstă, ei au rămas împreună, iar soția edilului este un mare sprijin, mai ales de când el a început să aibă probleme de sănătate.

Recent, Oana Lis a publicat pe pagina ei de Facebook o fotografie care i-a îngrijorat pe fani. Era vizibil supărată, dar nu a vrut să le spună admiratorilor, oricât de mult au insistat ei, care este motivul.

„Și blondele plâng câteodată!”, a scris Oana Lis în dreptul fotografiei. „Nu vezi că am plâns până m-am înroșit toată?”, a mai scris ea în comentarii.

„Chiar am dat zoom pe gât și am văzut cât de roșie ești. Nu te știam așa. Ce ai pățit? Te pot ajuta cu ceva?”, i-a scris o internaută Oanei Lis. „Eee, nu pot sa scriu pe Fb ce anume exact ”, a răspuns soția lui Viorel Lis.

Ce pensie are Viorel Lis

În vârstă de 75 de ani, Viorel Lis nu o duce atât de bine pe cât s-ar aștepta unii, din punct de vedere financiar. Chiar el a recunoscut într-o emisiune de televiziune ce venituri are în fiecare lună.

“Nu vreau să-mi critice nimeni soţia. Ea se ocupă de mine şi de toate cheltuielile. Eu cheltuiesc foarte puţin. Ea e moartă fără bani. Analizele mele costă mult. Am 2.200 de pe urma funcţiei de primar general, 1.000 de le revoluţionari şi un apartament închiriat de unde iau 200 de euro pe lună. Ies cam 100-200 de lei de cheltuit pe zi. Nu vreau să vând hainele. Vreau să mi le duc la curăţat. Nu vând nici tablourile”, a declarat Viorel Lis în cadrul unui interviu.

coral