Cei doi formeaza un cuplu din vara anului 2014. Oana si Marius s-au casatorit la cateva luni dupa ce Isa a venit pe lume. Micuta a fost la nunta lor.

Oana Roman a vorbit despre divortul de Marius Elisei. Sunt casatoriti de aproape 5 ani, se iubesc si au un copil. Dar cei doi au trecut prin momente cruciale in mariaj. Din cauza geloziei, a problemelor financiare si de sanatate, Oana Roman si Marius Elisei s-au certat. De multe ori!

Recent, Oana Roman a vorbit despre divortul de Marius Elisei. Aceasta sustine ca sotul ei e prea gelos si nu intelege de ea isi saluta fostii iubiti. Barbatul i-a facut mici crize de gelozie de la care s-au certat aprins. Oana Roman a recunoscut ca s-a gandit de multe ori la despartire, dar nu a facut-o.

Oana Roman a vorbit despre divortul de Marius Elisei

„Eu am facut greseala sa-i povestesc sotului meu trecutul meu amoros. Spun greseala pentru ca el e inca tanar si nu gandeste ca mine. Este gelos! El nu intelege de ce imi salut fostii iubiti sau de ce stau de vorba cu ei. El spune ca odata ce s-a terminat o relatie, s-a incheiat si gata.

Am incercat sa-i explic ca mi se pare normal sa te comporti civilizat cu un „fost”, dar el are alta parere. Au fost multe momente in casnicia noastra cand am vrut sa ne despartim, dar nu am facut-o caci ne-am dat seama ca noi trebuie sa fim impreuna. Deci pot sa zic ca traim intr-adevar o mare iubire”, a declarat Oana Roman citata de viva.ro.

Oana Roman si Marius Elisei, 5 ani grei

„Am trecut impreuna prin foarte multe cu Marius, cat pentru doua vieti. Am fost realmente alaturi si la bine si la rau. Am trecut peste operatiile mele, ale lui, peste lungile nopti cu febra ale Isei, am trecut impreuna prin momente de cumpana, dar si de imensa bucurie. Am trecut peste momentele in care eu am spus ca nu mai pot, el la fel, peste crize de nervi, zile in care nu aveam nici macar un leu, peste critici, rautate, ura si invidie.

Am mers mereu mai departe, ne-am ridicat peste toate zidurile care ni s au pus in fata, si nu ne-a despartit nimic. Pentru ca ne uneste iubirea! Si un copil minune! Ne-am imbogatit cu iubire, amintiri frumoase, zambete, si sentimentul ca ne apartinem unul altuia!”, a scris Oana Roman pe Facebook, in urma cu cateva luni.

coral