Oana Roman l-a atacat pe Traian Băsescu, în ziua în care a început evacuarea acestuia din vila din Primăverii, casă din care, ca o ironie a sorții, fostul președinte a dat-o afară pe Mioara Roman. Ca o concluzie, Oana Roman spune că Dumnezeu a făcut dreptate și Traian Băsescu trece acum prin ceea ce a trecut mama ei acum 10 ani.

Fostul președinte Traian Băsescu a pierdut vila aflată în proprietatea R.A.-A.P.P.S. (Regiei Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat), după ce a fost declarat oficial colaborator al fostei Securități.

Oana Roman, mesaj pentru Traian Băsescu, după ce a fost evacuat din fosta lor casă

Mioara Roman și Oana au trecut prin același scenariu în anul 2012, când fosta soție a lui Petre Roman a fost evacuată tot din aceeași vilă din Primăverii.

„Știu că o să se comenteze mult ce spun eu acum. Zilele astea, mama a fost nu știu dacă fericită, dar împăcată că există un Dumnezeu, a făcut dreptate! A suferit pe nedrept foarte mult pentru ceva ce nu merita. Cine i-a făcut rău mamei nu a avut parte de casa aia! Nu știu dacă e o satisfacție. Eu mă bucur că ea în timpul vieții a reușit să vadă că, până la urmă, nu a fost nedreptățită până la capăt”, a declarat Oana Roman, pentru Click!.

Traian Băsescu a evacuat-o pe Mioara Roman în 24 de ore

Mioara Roman si fiica ei, Catinca, au fost evacuate și ele vila de protocol din Primaverii, situată pe strada Gogol la numărul 2, vilă în care acestea își petrecuseră aproape 22 de ani din viață.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au decis în 2012 evacuarea acestora. La acel moment, Traian Băsescu era președintele României. Mioara Roman şi-a luat atunci adio cu lacrimi în ochi de la vila din Primăverii. Echipa RA-APPS i-a încărcat toate lucrurile în doar două ore, în 12 maşini.

„Noi nu am dorit niciodată răul nimănui, sincer! Când faci niște lucruri, făcând rău altora există șansa ca într-o zi să ți se întoarcă. Mama a fost evacuată în 24 de ore dintr-o casă pentru care înainte îi făcuseră chiria 6 000 de euro, și-au bătut joc de ea, au făcut procese, au terorizat-o, au hărțuit-o pentru că voiau fix acea casă și nu alta!, ne-a mai spus Oana, satisfăcută că, în sfârșit, istoria a făcut dreptate

coral